当前位置:教育优选 > 研究生留学

加拿大英属哥伦比亚大学招聘食品科学方向访问学者

2016-01-05 教育优选

The Faculty of Land and Food Systems at the University of British Columbia (www.landfood.ubc.ca) is seeking outstanding candidates for three full-time, tenure stream positions: one in Food Science and two in Human Nutrition. These positions, at the rank of Assistant or Associate Professor, are within the Food, Nutrition and Health Program. The anticipated start date is July 1, 2016.

Applicants should have a PhD (or be near completion), supplemented with postdoctoral experience or other distinguishing attributes. Candidates should demonstrate potential for outstanding research, ideally in the priority areas: food processing and food chemistry for Food Science; and clinical nutrition, nutritional biochemistry and public health for Human Nutrition. The successful applicants must also demonstrate strong potential for excellence in teaching at both the undergraduate and graduate levels, and the ability to complement the current teaching programs. The Faculty of Land and Food Systems uses student-centered learning to educate new generations of scientists equipped to solve the most fundamental issues faced by society.

学校简介:

英属哥伦比亚大学(University of British Columbia,简称UBC,又名"卑诗大学")是一世界级顶尖研究型大学,它庞大而又秀丽,坐落于风光如画的温哥华市,同时它也是加拿大最难申请的大学以及淘汰率最高的大学之一。

UBC于1908年由麦吉尔大学合作创校,主要有两个校区,温哥华校区(总校区)和奥肯纳根校区。UBC是不列颠哥伦比亚省历史最悠久的大学,与多伦多大学,麦吉尔大学并称加拿大大学"三强",在经历了百余年的长足发展后,逐渐成为蜚声全球的综合性大学,在加拿大国内的排名中始终保持前三名之列,多次位列北美前十,世界排名保持在35名以内,林学、生态学全球第一,医博类全球第二。

UBC被誉为西海岸的明珠,每年都吸引世界大批顶尖的莘莘学子前来就读,尤以科学研究和研究生教育见长,是世界一流的研究型大学。除了多样化的学生、全球性的远瞻眼光及杰出的研究成果外,UBC的温哥华校园还被誉为全北美最漂亮的校园。